SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FM21
Innebandy
Flickor Röd
IFK Gnesta
4 - 0
Malmköpings IBF
IFK Gnesta4 - 0Malmköpings IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 januari, 09:00
Plats:Frejahallen
Serie:Pantamera Flickor Röd Klass D   Tabell >>
Samling:07:15, Malmköpings Sporthall
Aktivitetsinfo: Tyvärr blir det ingen sovmorgon på lördag. Men vad gör det när det ska spelas innebandymatch?

Vi spelar i röda tröjor och gå inte och lägg er för sent på fredag.

Vi ses på lördag!
2019-01-12 19:41
Idag förlorade vi resultatmässigt, men vann ändå.
Tycker nog att detta är den bästa matchen hittills denna säsong. Det var härligt att se alla med rätt inställning samtidigt. Hårt jobb, starka i närkamper, tävla, springa, vilja. Det var länge sedan vi var så här taggade från start. Alla vi tappra, föräldrar och ungdomar som dragit sig upp tidig lördagsmorgon, vi gjorde det inte i onödan! Det är min åsikt.

Matchen var väldigt jämn och vi bytte målchanser med varandra.
Skottstatistiken talar för det också. (6-5, 4-4, 4-3).
Andra perioden blir en lyckosam period för Gnesta som skjuter 3 kanonskott i mål av fyra skott totalt. Vi skapar mycket men deras målvakt är mycket duktig och räddar allt idag. Skotten är dock inte lika bra heller som deras.
Vi har otur att Jojo blir skadad i andra bytet av matchen. Hennes skott hade säkert förändrat resultatet i matchen.

Men som det sägs i alla sportintervjuer på tv, "vi tar med oss det vi gjorde bra till nästa match", och det var mycket det.
Det var många som gjorde sin bästa match idag, jag skulle  kunna rabbla allas namn. Men jag såg Mette och Nora på en ny nivå. Våra backar är superbra som vanligt. Likaså våra centrar, Tilde och Maja. Tycker att våra forwards sprang mycket mer än vanligt. Det var härligt att se.

Maya. Oj vilken fin debut hon gör. Det är inte lätt att gå in som back, sin första match någonsin, och vara så stark och säker. Imponerande! 

Ja, spelar vi så här i fortsättningen så blir vi tuffa att möta. Glöm inte att det var ett rent 05-lag vi mötte. Då är det tufft att vara 07:a och väga hälften så mycket. 

Bra jobbat alla!
 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner