Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Malmköpings IBF
Innebandy
F05-07
Malmköpings IBF
4 - 2
Katrineholms IBF
Malmköpings IBF4 - 2Katrineholms IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 januari, 13:30
Plats:Malmköpings Sporthall
Serie:Pantamera Flickor Röd Klass D   Tabell >>
Samling:12:30, Malmköpings Sporthall
Aktivitetsinfo: Hemmamatch på lördag när KIB kommer på besök.

Nu har jag ordnat med ett kiosk/sek-schema för vårens fyra hemmamatcher. Tyvärr har jag glömt skicka ut det i god tid, men det kommer ett utskick under kvällen.

Till denna match är följande kallade till arbetspass i kiosk och sekretariat.

Kiosk: Ljung och Enbuske
Sek: Blom och Zetterström
Matchvärd: Ericson
Trupp:Alva Nämd
Alva Rombing
Ester Aav
Frida Blom
Frida Norin
Hedda Ungerstedt
Jonna Räisänen Lundqvist
Maja Ljung
Maya Jönheimer
Mette Walfridsson
Moa Fransson
Sara Zetterström
Thea Gagnert
Tuva Hjertén
Wilma Gagnert
Högt tempo mot KIB
2019-01-19 17:39
Det blev vinst för Malmköping mot Katrineholm. En mycket tempofylld match med hårda, men schyssta närkamper. Den härliga inställningen från förra helgens match följde med oss till denna. Vi spelade fantastiskt bra hela laget.

Veckan har varit tuff då många har varit sjuka. 4 spelare saknades idag men vi fick låna Frida N. och Sara Z. Vi tackar för det och de spelade mycket bra.

Sara gjorde 1-0 i första perioden på ett frislag från backposition, rätt in i mål. Vi spelade med högt tempo och gav inte Katrineholm mycket tid. Våra backar stoppade Katrineholms snabba forwards mycket effektivt med tufft och fysiskt spel. Maya (match nr 2) är helt enormt bra tillsammans med Wilma, Frida och Sara.

I andra ökar Maja på till 2-0 med sitt fina skott, helt rättvist efter att både hon och Frida N har haft varsin ribbträff tidigare.

I tredje peioden kommer samma snabba Kholmsspelare igenom två gånger och skjuter två fina skott i mål trots att hon är hårt bevakad. Bara att gratulera henne.
Det blev livat på läktaren och vi gjorde allt för att låta våra spelare fokusera på vårt spel. Laget visar en enorm kyla och fortsätter utan att stressa upp sig. Mycket imponerande. 
Vi anfaller, Jonna löper diagonalt vinner boll bakom mål, petar fram bollen till Moa som sprätter upp bollen i nättaket. Appropå Jonna, hon gör sin första match idag. Hon gör en strålande debut precis som Maya förra helgen. 
Det är så roligt att vi har fått två nya spelare på kort tid som dessutom lyfter vårt lag till en helt ny nivå. 

4-2 gör sedan Maja som har bollen i högra hörnet, vänder bort sin försvarare, rundar målet och lägger in den. Ursnyggt. Bara att tacka för den showen.

Ester i mål gör också några svettiga räddningar särskilt när matchen står och väger i sista perioden. 
Thea, Alva, Mette, Hedda, Moa och Jonna kämpade och både framåt och bakåt. De har blivit mycket mer aggressiva de två senaste matcherna. Frida och Maja delade på centerplatserna med ett enormt bra jobb. Våra backar, Frida, Maya, Sara och Wilma spelar så enormt fysiskt och bra. Tuva spelade för lite för att ge betyg till, hehe. Brukar det inte stå så i de stora matchernas referat? Hon gjorde det bra iallafall.

Tack också till Alva R som fick stötta upp i båset med ispåsar och bra pepp. Tack till publiken, kiosken och matchvärdarna. Utan er blir det ingen match.
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 24/3 16:00
2 - 2  
Lör 9/3 12:00
2 - 3  
Sön 24/2 14:30
1 - 3  
Lör 16/2 13:30
2 - 1  
Lör 9/2 13:30
0 - 2  
Lör 2/2 11:30
0 - 1  
 
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner