SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FM21
Innebandy
Flickor Röd
telge
vs
Malmköpings Innebandyförening
telgevsMalmköpings Innebandyförening

  INFORMATION

Matchstart:sön 04 oktober, 10:00
Plats:Västergård Arena
Samling:08:30, Malmköpings sporthall
Aktivitetsinfo: •VITA tröjor
Kommentera om ni vill/kan köra. Samåkning bör ske i största mån. Vill fler föräldrar köra än vad behovet är så har vi ledare rätt att besluta kring vilka som ska släppas in i hallen & meddelar er i förväg.

Matchen kommer att sändas via innebandy.tv eller via innebandy appen som PPV eller abonnemang vilket innebär att de som vill har möjlighet att se matchen.

Telge SIBK's matchrutin utifrån gällande riktlinjer:

Vi tillåter inte för närvarande publik och erbjuder ingen kiosk. Samkörning ska ske i största möjligaste mån, se SOIBFs riktlinjer kring detta.
Chaufförer till bortalag räknas som funktionärer. Dessa har möjlighet att vara i hallen under match men ska hålla avstånd och inte sitta ihop.

Dessa ska ha uppgetts med namn och telefonnummer innan matchtillfället av lagets ledare. Matchvärden prickar av namngivna chaufförer och släpper endast in de personer som står på listan.

Vi förväntar oss ifall någon har eller uppvisar minsta symtom gällande Covid-19 så stannar de spelare, ledare och ev chaufförer hemma. Om någon spelare, ledare eller chaufför under pågående match känner symptom för Covid-19 ska denna med omedelbar verkan lämna hallen.

Respekt, säkerhet och glädje ska gälla för oss alla.

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner