Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Malmköpings IBF
Innebandy
Sammandrag 10/11-19
2019-11-14 10:24
Så var det äntligen dags, vårat första sammandrag!! Vi samlades vid sporthallen denna kalla morgon med nysnö på marken för att bege oss till Vingåker. Tjejerna var spända, nervösa och taggade. I vår första match stod Nykvarn för motståndet, ett gäng tjejer som var både kortare och yngre än oss, det blev en målrik match med fördel Malmköping men Nykvarn kämpade på. 
Efter en liten paus med lunch, godis och tröjbyte var det dags för nästa match, mot Onyx. Tjejerna var lite kaxiga efter första matchen så de blev överraskade och stressade över motståndet vi nu fick, även denna match blev målrik men med fördel Onyx. 
Dags att ladda om med en ny paus, lite mer att äta, stoj och skoj på läktaren,en perfekt uppladdning och omställning.
Den sista matchen för dagen var våra motståndare hemmalaget, Listonhill, dagens jämnaste match! Här var vi jämna både i storlek, ålder och i innebandyspelandet. Målchans efter målchans för båda lagen en riktig rysare, alla tjejerna kämpade och gjorde sitt allra bästa och toppen på allt hade vi dessutom en super målis, vilka räddningar!!
Sammanfattningsvis ett superbra sammandrag med många olika målskyttar, två vinster och en förlust  men framförallt matcher med glada spelare och ett fantastiskt stöd på läktaren.

Nyhetsarkiv
säsongen 20/212020-09-06 21:05
Sammandrag 10/11-192019-11-14 10:24
FÖRSTA TRÄNINGEN2018-10-09 18:56
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner