SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmköpings IBF
Innebandy
Flickor Röd
Malmköpings IBF
4 - 2
Onyx IBS
Malmköpings IBF4 - 2Onyx IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 november, 13:30
Plats:Malmköpings Sporthall
Serie:Pantamera Flickor Röd Klass D   Tabell >>
Samling:12:30, Malmköpings Sporthall
Aktivitetsinfo: Veckan går fort och äntligen är det dags för match igen!

Det är tre matcher under lördagen och först ut är vårt herrjuniorlag som klockan 10.15 möter Telge. Klockan 12.00 startar pojkar 04-05 sin match mot Strängnäs och vi är sist ut på planen.

Arbetsfördelning för föräldrar.
Sekretariat: Blom och Fransson
Kiosk: Ungerstedt och Aav
Matchvärd: Ljung

Ses på lördag!
Bra försvar bäddar för seger!
2018-11-17 16:33
Vårt försvarsspel är återigen suveränt. Vi skulle inte haft en chans idag om vi hade spelat dåligt försvarsspel. Frida, Tuva och Wilma är grymma. De sätter stopp för Onyx anfallare som är starka och snabba. Jag står och ler för mig själv när backarna möter en anfallare i full fart. Det krävs mycket mod att kliva in där. För övrigt så jobbar även Maja, Felicia och Tilde fantastiskt bra i vårt djupa försvar och springer mycket mer än sina motståndare. Ester tar hand om skotten och gör flera fina räddningar.
Framåt så gör vi också mycket bra. Samtliga forwards tävlar om att komma först. Hedda och Alva vinner ofta sina dueller. Nora, Thea, Mette och Moa är jobbiga att möta. De gnuggar på och gör det jobbigt för onyxbackarna.

Första perioden.
1-0. Frislag Frida från halva plan. Bollen hamnar hos Maja som skjuter, hon tar sin egen retur och passar Moa som skjuter i mål. 

Andra perioden. 
2-0. Felicia bryter ett anfall från mitten och passar ut till Alva. Alva skjuter ett slagskott i bortre hörnet. Otagbart och snyggt!   
2-1. Vi stöter med två spelare mot onyx back som får fram bollen till en fri medspelare i A-zon som gör mål.

Tredje perioden. 
3-1. Felicia löper förbi backen på kanten och skjuter. På returen är Hedda rätt placerad och gör mål.
4-1. En något tilltrasslad situation framför mål där Mette visar att hon är hetast. Hon gör sitt första mål! Grattis Mette!
4-2. Ett snygg passning som skär rakt igenom vår A-zon till en fristående Onyxare som gör mål.

Det här var återigen en sån där match man blir så glad åt som tränare. Tjejerna har en så grym inställning och ger laget verkligen chansen till vinna. Det kostar ett och annat blåmärke men glädjen över att vinna sin duell och lagets framgång är större. 

Skott, 16-17 (8-4, 5-5, 3-8)

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner