SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmköpings IBF
Innebandy
Flickor Röd
Järna SK
0 - 1
Malmköpings IBF
Järna SK0 - 1Malmköpings IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 februari, 11:30
Plats:Hölö Allaktivitetshall
Serie:Pantamera Flickor Röd Klass D   Tabell >>
Samling:09:15, Malmköpings Sporthall
Aktivitetsinfo: Tuff bortamatch väntar i Hölö!

Meddela om ni behöver skjuts eller om ni åker direkt. Vi ska spela i vita tröjor.

Vi ses!
Magnifik insats mot Järna
2019-02-02 19:34
Synonymer till magnifik:
Storartad, praktfull, enastående, briljant, superb och förträfflig. De orden kan beskriva tjejernas insats idag mot duktiga Järna. Min fråga är hur samma lag kunde förlora förra helgen? 
Ja, vi var överens om att vi inte gjorde jobbet tillsammans då. Vi peppade tjejerna idag med metaforen att "en kedja aldrig är starkare än svagaste länken". Varje spelare behöver tävla och kämpa till max. Blir du trött, så byt fort innan kedjan brister. En för alla, ni vet...

Ni som var på plats och såg matchen var alla eniga om att detta var bästa matchen hittills. 
Högt tempo med en grym Ester i målet. Domarna tillät tufft spel och båda lagen bjöd verkligen på härlig innebandy. Stämningen bland tjejerna på bänken var väldigt positiv och fokuserad. Vi har pratat om hur taggad man blir när man får beröm och jubel av lagkamrater när man verkligen jobbat hårt och hur peppad man blir till att göra det igen. Det gav verkligen resultat idag. Jag har nämnt Ester men hela laget gör som sagt en magnifik insats. Jag längtar till nästa helg!

En sak till. Vi var 15 spelare idag. Så många har vi aldrig varit förut. Det glädjer mig. För ett år sedan var vi 8st och fick knappt ihop ett lag. 

Matchens enda målskytt var vår magnifika Tilde Z! 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner