SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FM21
Innebandy
Flickor Röd

Välkommen till MIBF Flickor röd


 Träningstider i Malmköpings Sporthall


Måndagar 19.00-20.30

 Onsdagar  19.30-21.00 Vill du börja spela? Kontakta oss eller kom till en träning!


Huvudtränare Pontus Aav: 070-402 11 25

Referat: Järna SK - Malmköpings IBF
Magnifik insats mot Järna
2019-02-02 19:34
Synonymer till magnifik:
Storartad, praktfull, enastående, briljant, superb och förträfflig. De orden kan beskriva tjejernas insats idag mot duktiga Järna. Min fråga är hur samma lag kunde förlora förra helgen? 
Referat: Malmköpings IBF - Katrineholms IBF
Högt tempo mot KIB
2019-01-19 17:39
Det blev vinst för Malmköping mot Katrineholm. En mycket tempofylld match med hårda, men schyssta närkamper. Den härliga inställningen från förra helgens match följde med oss till denna. Vi spelade fantastiskt bra hela laget.

Veckan har varit tuff då många har varit sjuka. 4 spelare saknades idag men vi fick låna Frida N. och Sara Z. Vi tackar för det och de spelade mycket bra.

Sara gjorde 1-0 i första perioden på ett frislag från backposition, rätt in i mål. Vi spelade med högt tempo och gav inte Katrineholm mycket tid. Våra backar stoppade Katrineholms snabba forwards mycket effektivt med tufft och fysiskt spel. Maya (match nr 2) är helt enormt bra tillsammans med Wilma, Frida och Sara.

I andra ökar Maja på till 2-0 med sitt fina skott, helt rättvist efter att både hon och Frida N har haft varsin ribbträff tidigare.

I tredje peioden kommer samma snabba Kholmsspelare igenom två gånger och skjuter två fina skott i mål trots att hon är hårt bevakad. Bara att gratulera henne.
Det blev livat på läktaren och vi gjorde allt för att låta våra spelare fokusera på vårt spel. Laget visar en enorm kyla och fortsätter utan att stressa upp sig. Mycket imponerande. 
Vi anfaller, Jonna löper diagonalt vinner boll bakom mål, petar fram bollen till Moa som sprätter upp bollen i nättaket. Appropå Jonna, hon gör sin första match idag. Hon gör en strålande debut precis som Maya förra helgen. 
Det är så roligt att vi har fått två nya spelare på kort tid som dessutom lyfter vårt lag till en helt ny nivå. 

4-2 gör sedan Maja som har bollen i högra hörnet, vänder bort sin försvarare, rundar målet och lägger in den. Ursnyggt. Bara att tacka för den showen.

Ester i mål gör också några svettiga räddningar särskilt när matchen står och väger i sista perioden. 
Thea, Alva, Mette, Hedda, Moa och Jonna kämpade och både framåt och bakåt. De har blivit mycket mer aggressiva de två senaste matcherna. Frida och Maja delade på centerplatserna med ett enormt bra jobb. Våra backar, Frida, Maya, Sara och Wilma spelar så enormt fysiskt och bra. Tuva spelade för lite för att ge betyg till, hehe. Brukar det inte stå så i de stora matchernas referat? Hon gjorde det bra iallafall.

Tack också till Alva R som fick stötta upp i båset med ispåsar och bra pepp. Tack till publiken, kiosken och matchvärdarna. Utan er blir det ingen match.
Referat: IFK Gnesta - Malmköpings IBF
2019-01-12 19:41
Idag förlorade vi resultatmässigt, men vann ändå.
Tycker nog att detta är den bästa matchen hittills denna säsong. Det var härligt att se alla med rätt inställning samtidigt. Hårt jobb, starka i närkamper, tävla, springa, vilja. Det var länge sedan vi var så här taggade från start. Alla vi tappra, föräldrar och ungdomar som dragit sig upp tidig lördagsmorgon, vi gjorde det inte i onödan! Det är min åsikt.

Matchen var väldigt jämn och vi bytte målchanser med varandra.
Skottstatistiken talar för det också. (6-5, 4-4, 4-3).
Andra perioden blir en lyckosam period för Gnesta som skjuter 3 kanonskott i mål av fyra skott totalt. Vi skapar mycket men deras målvakt är mycket duktig och räddar allt idag. Skotten är dock inte lika bra heller som deras.
Vi har otur att Jojo blir skadad i andra bytet av matchen. Hennes skott hade säkert förändrat resultatet i matchen.

Men som det sägs i alla sportintervjuer på tv, "vi tar med oss det vi gjorde bra till nästa match", och det var mycket det.
Det var många som gjorde sin bästa match idag, jag skulle  kunna rabbla allas namn. Men jag såg Mette och Nora på en ny nivå. Våra backar är superbra som vanligt. Likaså våra centrar, Tilde och Maja. Tycker att våra forwards sprang mycket mer än vanligt. Det var härligt att se.

Maya. Oj vilken fin debut hon gör. Det är inte lätt att gå in som back, sin första match någonsin, och vara så stark och säker. Imponerande! 

Ja, spelar vi så här i fortsättningen så blir vi tuffa att möta. Glöm inte att det var ett rent 05-lag vi mötte. Då är det tufft att vara 07:a och väga hälften så mycket. 

Bra jobbat alla!
Referat: Malmköpings IBF - Torshälla IBK
2018-11-25 21:09
Solen sken över Malmköping på lördagen, men solens strålar träffade Torshällas spelare mer än våra egna spelare.
Torshälla såg ut att tabellmässigt vara efter oss. Jag hade även hört tjejerna tidigare i veckan prata om att det skulle bli en enklare match. 
Japp. Så går det när man tror något inom idrott. 
Torshälla ville vinna och Torshälla vann det mesta på planen. De ville slå obesegrade Mibf.

Extra sur förlust med 1-0 som dessutom kommer från oss. Ett självmål i första perioden. 

Nej. Vi får äta upp det här, träna i veckan och hitta glädjen igen till nästa match som är mot Nykvarn. 

Tack för hjälpen i kiosken och sekretariatet!

Vi ses på tisdag!
Referat: Malmköpings IBF - Onyx IBS
Bra försvar bäddar för seger!
2018-11-17 16:33
Vårt försvarsspel är återigen suveränt. Vi skulle inte haft en chans idag om vi hade spelat dåligt försvarsspel. Frida, Tuva och Wilma är grymma. De sätter stopp för Onyx anfallare som är starka och snabba. Jag står och ler för mig själv när backarna möter en anfallare i full fart. Det krävs mycket mod att kliva in där. För övrigt så jobbar även Maja, Felicia och Tilde fantastiskt bra i vårt djupa försvar och springer mycket mer än sina motståndare. Ester tar hand om skotten och gör flera fina räddningar.
Framåt så gör vi också mycket bra. Samtliga forwards tävlar om att komma först. Hedda och Alva vinner ofta sina dueller. Nora, Thea, Mette och Moa är jobbiga att möta. De gnuggar på och gör det jobbigt för onyxbackarna.

Första perioden.
1-0. Frislag Frida från halva plan. Bollen hamnar hos Maja som skjuter, hon tar sin egen retur och passar Moa som skjuter i mål. 

Andra perioden. 
2-0. Felicia bryter ett anfall från mitten och passar ut till Alva. Alva skjuter ett slagskott i bortre hörnet. Otagbart och snyggt!   
2-1. Vi stöter med två spelare mot onyx back som får fram bollen till en fri medspelare i A-zon som gör mål.

Tredje perioden. 
3-1. Felicia löper förbi backen på kanten och skjuter. På returen är Hedda rätt placerad och gör mål.
4-1. En något tilltrasslad situation framför mål där Mette visar att hon är hetast. Hon gör sitt första mål! Grattis Mette!
4-2. Ett snygg passning som skär rakt igenom vår A-zon till en fristående Onyxare som gör mål.

Det här var återigen en sån där match man blir så glad åt som tränare. Tjejerna har en så grym inställning och ger laget verkligen chansen till vinna. Det kostar ett och annat blåmärke men glädjen över att vinna sin duell och lagets framgång är större. 

Skott, 16-17 (8-4, 5-5, 3-8)
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner