SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FM21
Innebandy
P07-09 Mibf/Fib
Välkommen till MIBF P06/08
Vi tränar i Malmköpings Sporthall på onsdagar mellan klockan 18.30- 20.00 och på söndagar mellan 17.00-18.30. Varmt välkomna
Träningsmatch.
2018-03-11 17:43
Idag var vi inbjudna till träningsmatch mot Torshällas p07 i Munktell.
Vi var 13 killar och ledarna Erica och Daniel, samt ett helt gäng föräldrar som åkte dit vid lunchtid.
 
Att få en träningsmatch i kroppen inför kommande helgers utmaningar kändes som en bra idé och med tanke på att just Torshälla är ett av lagen vi kommer att möta om 2 veckor så kändes det riktigt klokt! Torshälla är ett bra lag som vi aldrig vunnit mot trots bra spelade matcher. Och det är ju mot bra lag som man höjer sin egen nivå och kan lära sig.

Vi startar tyvärr matchen lite knackigt och får minst 2 mål bakåt på en ensam målis. Sen hittar killarna sina positioner, tar ansvar i sina ytor och kliver på bra. Många chanser, många bra uppspel och vi börjar läsa Torshällas spel. Då börjar även vi göra mål. Målsiffrorna följs åt fram till sista minuten... 
Vilka som vann? MIBF såklart! 

7-6!

Arvid 3+0
Gustav T 1+2
Marcus 2+0
Lucas 1+0
Alexander 0+1
William 0+1
Alvin 0+1
Benjamin 0+1
Neo 0+1

Nu väntar sammandrag i Nyköping 17/3, sammandrag i Skjulsta 25/3, påsklov och sedan Örebrocupen 6-8/4! 

Vi ses!
Säsongens första sammandrag
2017-10-21 22:38
Tidigt i morse gav vi oss av till sporthallen i Malmköping. Årets första sammandrag var på hemmaplan! 
Första matcherna är alltid lika nervösa och spännande, man har ju inte den blekaste aning om hur killarna ligger till i jämförelse med dom andra i gruppen. 
Våra killar har precis nu börjat med 5mannaspel, zonspel, 2-1-2 och allt annat nytt.
Första matchen fick Torshälla stå för motståndet och trots en liten förlust så spelar våra killar så otroligt fint! Det var nog det bästa spelet jag nånsin sett! 0-3 tror jag matchen slutar men siffrorna är otroligt missvisande på killarnas spel.
Andra matchen möter vi ett trött Katrineholm som får dubbelmatch. Våra killar som ofta haft svårt att börja om och återigen tända till vid ny match är på tå direkt! Vilka killar vi har. Dom spelar ett magiskt fint spel och om jag tyckte att förstå matchen var den bästa nånsin så kom här en ännu bättre match! Jag tror matchen slutar 6-1 och Katrineholm har en galet bra målis som får utstå riktigt många skott.
En lång paus och dagens sista match ska spelas mot Nyköping. 
Återigen(!!) laddar killarna om, tänder till och ger 110 % från första bytet. Vilka killar! Dom spelar ett otroligt fint passningsspel, hjälper varandra, kliver in helt rätt i situationer och allt vi har tjatat om har trillat ner i armar och ben. Vi fick 4 baklängesmål på Willgoth som gör sin första match i målet.. Våra framåtmål blir en bra bit över 2-siffrigt och jag tappade räkningen. Nån säger 13 mål, nån säger 16 men det här ingen betydelse.
Killarna gjorde ett så himla fint jobb idag och vi är så stolta över dom! 
Framåt, uppåt! 👍👆
Floorball games i Linköping
2017-04-10 08:47
Samanfattning av helgens Floorball games för er som orkar läsa. 😉 
Ju närmre avfärd vi kom, ju fler var det som hann insjukna. Det slutade med att vi i p06/07 åkte tidigt på lördag morgon med 9 spelare. Det kändes ändå ok för vi hade 1 målis och 2 kedjor (vi spelar alltid 4 mot 4). 
Väl på plats står det klart för oss att vi ska spela 5 mot 5 och lite halvt i panik får vi tänka om och förklara för killarna hur vi vill att dom ska spela när vi nu ska vara 5 utespelare och därmed bara har 3 avbytare.
Första matchen ska spelas mot Ekängen och oron om hur det skulle gå släppte direkt. ÄNTLIGEN har allt tjat och slit gett resultat. Killarna spelar smart, hjälper varandra, snabba uppspel, mycket första tillslag, fantastiskt boxspel där alla jobbar hem och forwards är på tå när långa utkast kommer. Vinst med 4-1 med Rasmus i mål!
Andra matchen, mot Linköping, var efter mat och stillasittande så vi vuxna preppade med kaffe och oroade oss lite för hur vi skulle få igång spelarna. Det började knackigt. Vi glömmer att hjälpa varandra, stirrar alldeles för mycket boll och släppte ner motståndarna alldeles för långt. Vi slog dåliga och svåra passningar och halva laget såg helt förvirrade ut. Marcus i målet fick mycket att göra. Inför andra perioden kastade vi om lite bland backar och forwards och det visade sig vara ett lyckat drag. NU va våra killar från första matchen tillbaka!! 6-5 slutade den. En knapp seger men väl en seger.
Tredje matchen strax efter 19 på kvällen. Vi åkte till Collegium och killarna va allt annat än fokuserade. Hallen fylldes av andra ledare och större spelare från Mibf och killarna lovade att visa vad dom går för. Vi satte press direkt och Tack vare grymma backar som hela tiden satte stopp högt upp i banan fick Linköping nr 2 knappt kliva ner på våran planhalva. Killarna slet, körde fina passningar, hjälpte varandra och fick in 3 baljor. Arvid höll nollan i kassen!
Fjärde matchen kom efter lunch på söndag och hur skulle vi nu få ihop laget och lyckas fokusera igen? Vi ska möta det 3dje laget som heter Linköping och dom ser stora och snabba ut. Är det nu vi ska åka på torsk? Äsch, grabbarna kliver in på banan och ger 110 %, vi spelar för varandra, ligger högt upp och pressar hårt. ÄNTLIGEN får våran yngsta kille, Willgoth, sätta en i nätet efter att ha jobbat hårt i alla matcher. 5 mål och 5 olika målskyttar i den här matchen. Rasmus sliter i målet och gör många snygga räddningar. 2 bollar trillar in bakåt och vi vinner även denna match!! Killarna går obesegrade och om jag skrivit rätt har vi 8 olika målskyttar under cupen.
Med facit i hand var det låga antalet spelare ett vinnande koncept(även om det hade varit skönt med 1 eller 2 spelare till). Dom på bänken var hela tiden på tå, stod och stampade för att snabbt komma in igen och fick aldrig möjlighet att slumra till. Vi spelade smart med fina passningar för att kunna spara på benen. 
Att killarna dessutom har fått många fina lovord från andra ledare värmer såklart i hjärtat.
Tack till Andreas, Jussi och Joppe som hjälpt till på denna resa.
//E
Ingen träning 1/11
2015-10-25 11:10
Söndagen den 1/11 ställer vi in träningen. Onsdagen den 28/10 kör vi som vanligt!

Mvh
Ledarna
Säsongsstart!
2014-09-16 21:50
Nu är det äntligen dags att dra igång årets träningar!

Vi kör igång onsdag 24/9. Vi kommer sen att träna på onsdagar 17.30-18.30 samt på lördagar 10.00-11.30

Hoppas vi ses!

//Ledarna
Spelade matcher
Mån 1/5 08:00
Sön 30/4 14:45
Sön 30/4 09:30
Lör 29/4 17:00
Tor 23/3 19:45
4 - 7  
Sön 12/3 12:45
1 - 12
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner