SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FM21
Innebandy
MIBF och Stadium = sant!

Jag har nöjet att presentera Stadium som Malmköpings IBF’s samarbetspartner vad gäller utrustning. MIBF har tecknat ett avtal med Stadium där vi förbinder oss att handla all vår utrustning av Stadium. I och med detta så får vi bättre priser på vad vi handlar. Vi har tillsammans med Stadium tagit fram en Föreningsprofil som innehåller de profilkläder som är aktuella för MIBF. I denna Föreningsprofil hittar ni träningskläder, matchkläder, overaller, väskor m.m. Alla ledare har en Föreningsprofil om man vill titta i denna. Den finns även att ladda ner från http://www.mibf.se (i dokumentarkivet). Man kan även göra ett besök på http://www.stadiumteamsales.se/mibf. För att beställa från Föreningsprofilen så laddar du ner och fyller i beställningsblanketten antingen från http://www.stadiumteamsales.se/mibf eller http://www.mibf.se. Skicka denna beställningsblankett till material@mibf.se. Beställningar samlas ihop och skickas till Stadium en gång i månaden.

 

Skänk din Stadiumbonus till MIBF och utnyttja de blå priserna i butiken.

Du kan väldigt enkelt utnyttja de blå priserna i alla Stadiumbutiker även fast du inte är medlem i Stadium. Det enda du behöver göra är att säga till i kassan är att du vill skänka bonusen till Malmköpings IBF, då får du köpa produkten till det lägre blå priset. Även fast du har eget Stadiumkort kan du välja att skänka bonusen till MIBF, säg bara till i kassan när du betalar så fixar dom det.

 

MIBF föredrar Adidas.

MIBF har även tagit ett beslut på att vi skall hålla oss till Adidas i första hand. Detta för att vi har haft Adidas vid ett par tillfällen och MIBF är mycket nöjda med både utseende och kvalité. Så om du skall köpa nya skor eller träningskläder privat och vill skänka din bonus till MIBF rekommenderar vi att ni väljer Adidas.

 
Våra Sponsorer
Diamantsponsorer
 
 
Silversponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bronssponsorer
Samarbetspartner